Karta som med röd fyrkant ramar in Kramfors, Örnsköldsvik, E Street, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Kramfors, Örnsköldsvik, E Street, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:10 Försök till stöld, Kramfors

Okänd gärningsman har försökt göra inbrott vid kommunens förråd i Kramfors. Grinden till förråden var delvis uppbruten, ingen åverkan kunde hittas vid själva förråden av patrullen på plats.

00:20 Trafikolycka smitning, centrala Ånge.

Polis och ambulans kallades till en trafikolycka i centrala Ånge där en man i 40 års åldern blivit påkörd av en bil som smet från platsen. Polispatrullen har letat efter bilen i Ångeområdet utan att hitta på den. Patrullen har skrivit anmälan trafikolycka smitning och hållit förhör. Mannen fördes till Sundsvalls sjukhus med ambulans.

01:12 Fylleri, våld och hot mot tjänsteman. O´Learys Örnsköldsvik.

En man 35 års åldern är misstänkt för våld och hot mot tjänsteman på O´Learys i Örnsköldvik då han bråkat med vakter på platsen. Patrullen på plats omhändertog mannen för fylleri. Mannen kommer att förhöras då han nykrat till.

01:30 Misshandel, E-Street Sundsvall.

Patrull kallades till E-Street där en man i 40 års åldern blivit misshandlad. Mannen fick åka med patrull till sjukhuset för omplåstring. En man i 25 års åldern greps på platsen, Polispatrull har skrivit anmälan och hållit förhör. Utredningsarbete pågår.

01:58 Misshandel, centrala Sundsvall.

Patruller beordrades till Udda Tapas bar där ett slagmål med ca 2-4 personer pågick utanför restaurangen. Då patrulleerna kom till platsen hade gärningsmännen spruningt från platsen. Patrullerna letade efter gärningsmännen och tog upp anmälan gällande misshandel och höll förhör. Ingen person var i behov av ambulans. 

03:18 Misshandel, Sollefteå (av kommunikatör Liv Fahlén)

En patrull beordras till en adress i Sollefteå kommun där en kvinna uppger att hon blivit misshandlad av en man. Mannen och kvinnan är bekanta med varandra och kvinnan behöver inte uppsöka vård. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra