Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Sundsvall, Klökanvägen, Birsta, Sollefteå, Örnsköldsvik, Ljustavägen, Klingsta, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser.

Härnösand, Sundsvall, Klökanvägen, Birsta, Sollefteå, Örnsköldsvik, Ljustavägen, Klingsta, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:40 Bedrägeri Härnösand. Pojke under 18 år som försöker ta sig in på en restaurang med en legitimation som är förvanskad. Polis på plats har upprättat en anmälan om urkundsförfalskning.

23:55 Trafikolycka Sundsvall. Två personbilar som kolliderat på Klökanvägen i Birsta. Ingen uppgift om eventuella personskador. Polis har varit på plats. Anmälan trafikolycka.

00:31 Misshandel Sollefteå. Man som blivit misshandlad i anslutning till nöjesställe i Sollefteå. Mannen förd till sjukhus för vård. Polis har varit på plats och hållit förhör. Anmälan misshandel.

01:31 Ofredande Örnsköldsvik. Man som sexuellt ska ha ofredat en kvinna på en restaurang. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör, en anmälan om sexuellt ofredande upprättas.

02:46 Trafikolycka Sundsvall. Singelolycka på Ljustavägen. Kvinna som sladdat in i lyktstolpe och klagar på bröstsmärtor. Kvinnan förd med ambulans till sjukhus. Bilen bärgas från platsen. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka.

06:30 Trafikolycka Sundsvall. Singelolycka vid Klingsta. Polis är beordrade till platsen.