Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Domsjö, Högakustenleden, Visjön, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

En sammanfattning av nattens händelser. Uppdateras under natten.

Örnsköldsvik, Domsjö, Högakustenleden, Visjön, Västernorrland län, Västernorrlands län

21:03 Örnsköldsvik - Försvunnen person
Vid 21-tiden kontaktade en man SOS. Mannen var ute och gick i skogen utanför Domsjö, han frös och hittade inte hem. Samtalet med mannen bröts och försök att återfå kontakten misslyckades. Polis påbörjade åtgärder för att lokalisera mannen utan resultat. Efter ungefär tre timmar fick SOS åter kontakt med mannen. Polisen positionerade mannens mobiltelefon och hundpatrull tillsammans med polispatrull kunde ta sig fram till mannen. Han anträffades i närheten av Högakustenleden, mellan Visjön och Hamptjärn. Mannen var nedkyld och överlämnades till ambulans.

23:38 Sundsvall - Olovlig körning
Polispatrull observerar en A-traktor som kört i hög hastighet. Patrullen lyckas stoppa fordonet. Föraren, en man född -02,  misstänks för olovlig körning och A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning.

03:12 Örnsköldsvik - trafikolycka lastbil
Lastbil kört av vägen cirka 19 km sydväst om Sidensjö längst Lv335. Föraren larmade själv SOS. Klagade över smärtor i benen. Polis upprättar anmälan trafikolycka utan misstanke om brott och lastbilen bärgas till Örnsköldsvik.

06:13 Trafikkontroll, Sollefteå (av kommunikatör Liv Fahlén)
Polisen har haft en nykterhetskontroll i Remsle. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.