Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Örnsköldsvik, Kramfors, Bredsand, Gådeåstaden, Själevad, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet.

Västernorrland, Örnsköldsvik, Kramfors, Bredsand, Gådeåstaden, Själevad, Västernorrlands län

Under natten har en person medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

22:49 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande skadegörelse på ett lägenhetshus strax utanför Örnsköldsvik. Polisen kontaktas då boende hört en smällar mot ett fönster. Skador ska ha uppstått på fönsterkarmar. Polisen har varit på plats. Anmälan om skadegörelse upprättas. 

01:44 Grov olovlig körning mm, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Kramfors. Polisen misstänker att bilen är stulen. Föraren misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel alternativt olovligt brukande, grov olovlig körning (då hon saknar behörighet att köra) samt ringa narkotikainnehav. Bilen tas i beslag. 

03:53 Olovlig körning, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Bredsand. Föraren saknar behörighet att köra och misstänks för olovlig körning.

05:36 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 Gådeåstaden. 50 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

05:47 Trafikkontroll, Örnsköldsvik
Polisen har haft en trafikkontroll på länsväg 1031 i Själevad. 25 kontroller utfördes och samtliga var utan anmärkning.

Händelsekarta

Laddar karta...