Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Stenstan, Västermalm, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Stenstan, Västermalm, Västernorrlands län

Två personer har mellan 22:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:00 Stöld, Örnsköldsvik:
Polispatrull beordras till en mack där två personer uppges ha stulit varor och sedan lämnat platsen. De två personerna påträffas. Förhör hålls och en anmälan gällande ringa stöld upprättas.

01:47 Stöld, Sundsvall:
Polispatruller beordras till Stenstan med anledning av ett misstänkt pågående inbrott i en källare. Två personer som olovligen tagit sig in i källaren anträffas och grips. Förhör hålls och en anmälan gällande stöld alternativt försök till stöld upprättas. En av personerna är senare anhållen av åklagare.

03:16 Skadegörelse, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Västermalm där en vakt noterat att någon under kvällen/natten gjort åverkan på en dörr i ett flerfamiljshus. Platsen dokumenteras och en anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Övrigt:
Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.