Karta som med röd fyrkant ramar in Hallsta, Fränsta, Bergvattnet, Kornsjö, Ankarsvik, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Hallsta, Fränsta, Bergvattnet, Kornsjö, Ankarsvik, Västernorrlands län

Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:05 Viltolycka, Ånge
En viltolycka på riksväg 83 vid Hallsta anmäls till polisen. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

23:09 Viltolycka, Ånge
En viltolycka på E14 vid Fränsta anmäls till polisen. Det finns inga uppgifter om personskador. Rådjuret dog.

23:19 Viltolycka, Örnsköldsvik
En viltolycka vid Bergvattnet anmäls till polisen. En personbil och två älgar är inblandade. Det finns inga uppgifter om att personen som färdades i bilen uppsöker sjukvård. En av älgarna dog.

02:54 Viltolycka, Örnsköldsvik
En viltolycka på länsväg 889 i trakten av Kornsjö anmäls till polisen. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera rådjuret.

06:21 Viltolycka, Kramfors
En viltolycka på länsväg 332 i trakten av Yttered anmäls till polisen. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för rådjuret.

06:39 Viltolycka, Sundsvall
En viltolycka i Ankarsvik anmäls till polisen. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för rådjuret.

Mest läst av andra