Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Stenstan, Timrå, Sörberge, Örnsköldsvik, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sundsvall, Stenstan, Timrå, Sörberge, Örnsköldsvik, Västernorrlands län

Klockan 00-07, fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav två överlämnas till anhöriga.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:32 Misshandel, Sundsvall
Polis som befinner sig i Stenstan kontaktas av ordningsvakter som har med sig en person som utsatts för misshandel. En man omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Han anhålls efter beslut av åklagare. Mannen, som är i 25-årsåldern, misstänks för grov misshandel. Mannen som blev misshandlad uppsöker sjukvård.

00:49 Rattfylleri, Timrå
Polis stoppar och kontrollerar ett fordon på E4 vid Sörberge. Föraren, en man i 70-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Mannen misstänks för grovt rattfylleri och han omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

02:29 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en motorcyklist i Örnsköldsvik. Föraren, en man i 35-årsåldern, blåser positivt och ytterligare provtagning utförs. En anmälan gällande rattfylleri ska upprättas.

Händelsekarta

Laddar karta...