Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Kronholmen, Härnösand, Viktoriaesplanaden, Örnsköldsvik, Bredsand, Granudden, Sollefteå, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Sundsvall, Kronholmen, Härnösand, Viktoriaesplanaden, Örnsköldsvik, Bredsand, Granudden, Sollefteå, Västernorrlands län

Under natten har två personer i länet medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

00:15 Olaga intrång, Sundsvall
Polisen beordras till ett företagsområde i Sundsvall där obehöriga personer har setts. Polisen söker igenom området men kan inte hitta igen personerna. Ingen åverkan kan ses på byggnaderna på området. Anmälan gällande olaga intrång upprättas.

02:35 Olovlig körning, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en moped på Kronholmen i Härnösand. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknar behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning.

02:49 Olovlig körning, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar ett fordon på Viktoriaesplanaden i Örnsköldsvik. Föraren, en kvinna, saknar körkort. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning.

04:04 Trafikkontroll, Sundsvall
I samband med en trafikkontroll på E4 Bredsand, Sundsvall, får 26 förare blåsa i polisens sållningsinstrument. En förare, en man, blåser positivt och medtas för vidare provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande rattfylleri och bilnycklarna tas i beslag.

05:20 Knivlagen, Härnösand
Polisen kontrollerar en man på Granudden i Härnösand. Mannen bär olovligen kniv. Anmälan upprättas gällande brott mot knivlagen. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisen, den skedde på riksväg 87 i Sollefteå. Inga personskador rapporterades. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...