Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lasarettsgatan, Berg, Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Lasarettsgatan, Berg, Sundsvall, Västernorrlands län

Under natten har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. Polisen har också hanterat ett ärende gällande sexuellt ofredande i krogmiljö.

00:46 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Lasarettsgatan. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättas. Bilnycklarna tas i beslag.

00:48 Rattfylleri, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan om grovt rattfylleri upprättas.

02:30 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen larmas om en singelolycka med lastbil på E14 Berg, Sundsvall. En lastbil ska ha väjt för ett djur på vägen och kört i diket. Föraren fördes till sjukvård med ambulans, skadeläget är okänt. Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

03:04 Förargelse, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil som det ska ha spelats hög och störande musik i från. Föraren vill inte godta ordningsbot varför anmälan i stället upprättas. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...