Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Skönsberg, Bredsand, Njurunda, Sundsvalls Kommun, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Skönsberg, Bredsand, Njurunda, Sundsvalls Kommun, Västernorrlands län

Två personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:33 Ofredande/förargelse, Örnsköldsvik
Samtal inkommer om att det spelas hög musik från bilar vid Rondellplan i Örnsköldsvik. Polis åker dit. Fyra ordningsböter utfärdas och registreringsskyltarna till ett fordon omhändertas.

00:05 Trafikolycka, Sundsvall
Enligt initiala uppgifter har en personbil åkt in i mitträcket på E4 vid Skönsberg. En rutinmässig nykterhetskontroll av föraren utförs och den är utan anmärkningar. Föraren förs till sjukvård med ambulans. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

04:08 Försök till stöld genom inbrott, Sundsvall
Samtal inkommer om att några personer försöker ta sig in i en fastighet i Bredsand. Polis åker dit, men ingen misstänkt anträffas. Fastighetens port är utsatt för åverkan. En anmälan om försök till stöld genom inbrott och skadegörelse ska upprättas.

En viltolycka på E4 vid Njurunda, Sundsvalls kommun, har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Uppdaterad kl 07:59

Sammanfattning av polisens arbete under Urkult i Näsåker, Sollefteå kommun:

Polis som arbetade under kvällen och natten uppger att det har varit ganska lugnt, trots många besökare på arrangemanget. Ordningsvakterna har avvisat två personer under kvällen och polis har omhändertagit en person med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...