Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skönsbergsvägen, Norrmalm, Midlanda, Timrå, Utansjö, Kramfors Kommun, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Skönsbergsvägen, Norrmalm, Midlanda, Timrå, Utansjö, Kramfors Kommun, Västernorrlands län

Under natten har en man i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för ringa narkotikabrott.

Polisen har hanterat ett ärende gällande brott i nära relation där en man och en kvinna som är i en relation har varit inblandade. De misstänks för misshandel av varandra. Anmälan upprättas. 

22:24 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en trafikolycka på Skönsbergsvägen, Norrmalm. En personbil ska ha kört in i en stolpe. Föraren förs till akuten, skadeläget är okänt. Polisen har varit på plats och förhört honom. Olycksorsaken ska utredas. 

23:06 Trafikolycka, Timrå
Polisen kontaktas gällande en singelolycka på E4 Midlanda, Timrå. En personbil ska ha kört in i mitträcket. Föraren tas om hand av ambulanspersonal, det är okänt om han måste följa med för sjukvård. Det var totalstopp i trafiken under bärgningsarbetet. Polisen har varit på plats, olycksorsaken ska utredas. 

23:14 Olovlig körning, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en lätt lastbil på riksväg 90/länsväg 723 i Utansjö. Föraren saknar behörighet att köra och rapporteras för grov olovlig körning.

23:58 Trafikkontroll, Kramfors
Polisen har kontrollerat trafiken på länsväg 856 Skog, Kramfors kommun. Samtliga kontrollerade var utan anmärkning.

05:00 Trafikkontroll, Kramfors
Polisen har haft en trafikkontroll på riksväg 90 Väja i Kramfors kommun. 36 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

Händelsekarta

Laddar karta...