Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Bjästa, Örnsköldsvik, Sundsvall, Timrå, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00–07:00

Bjästa, Örnsköldsvik, Sundsvall, Timrå, Västernorrlands län

Fyra personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

23:17, Bjästa, Örnsköldsvik

Polisen kontaktas angående en man som sover utomhus. Polisen åker till platsen och påträffar mannen. Han misstänks för ringa narkotikabrott, innehav och eget bruk. Anmälan upprättas. Mannen får följa med till polisstationen för ytterligare provtagning.

23:45, Sundsvall

Polisen kontaktas angående två män som ska ha hamnat i bråk. Männen ska vara bekanta med varandra sedan tidigare. Polisen åker till platsen. Båda männen ska vara berusade. Den ena av dem omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Han misstänks för grovt rattfylleri, brott mot knivlagen och olaga hot. Anmälan upprättas. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

00:09, Sundsvall

En kvinna kontaktar polisen angående att en bil har krockat med en parkerad bil på hennes tomt och sedan kört ner i diket. Polis åker till platsen. Man påträffar den man som ska ha kört in i kvinnans bil. Han blåser positivt i polisens sållningsinstrument och misstänks för grovt rattfylleri. Anmälan upprättas. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

03:19, Örnsköldsvik

Polisen kontaktas angående två män som ska ha hamnat i bråk. Polisen åker till platsen och påträffar den inblandade. Den ena mannen misstänks för försök till grov misshandel. Anmälan upprättas. Inga allvarliga personskador finns rapporterade i samband med händelsen.

03:22, Timrå

Polisen kontaktas angående att en berusad man ska köra bil. Polisen åker ut och stoppar bilen som mannen kör. Han blåser positivt i polisens sållningsinstrument och misstänks för grovt rattfylleri. Anmälan upprättas.

Händelsekarta

Laddar karta...