Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kramfors, Sundsvall, Sollefteå, Junsele, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00–07:00

Kramfors, Sundsvall, Sollefteå, Junsele, Västernorrlands län

Fem personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

23:09, Kramfors

Polisen får samtal om två bilar på en camping som spelar hög musik och stör andra campinggäster. Polisen åker till platsen och påträffar bilarna. Man pratar med de inblandade, och efter en tillsägelse dämpar de sig. Polisen lämnar utan någon ytterligare åtgärd.

00:31, Sundsvall

Polisen stoppar en personbil. Man misstänker att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han får följa med polisen för provtagning och förhör. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

01:26, Sollefteå

Polisen larmas till centrala Junsele där en tonårspojke ska ha slagit en annan tonårspojke. Polisen åker till platsen och påträffar de inblandade. En anmälan gällande misshandel upprättas. Den misstänkte pojken skjutsas hem till sina föräldrar.

03:15, Sollefteå

Polisen stoppar en tonårspojke som ska ha kört A-traktor berusad. Han ska även ha kört fordonet i för hög hastighet. Han misstänks för rattfylleri och olovlig körning. Han får följa med till polisstationen för provtagning. Anmälan upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...