Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Bjästa, Örnsköldsvik, Granloholm, Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00-07:00

Bjästa, Örnsköldsvik, Granloholm, Sundsvall, Västernorrlands län

23:29, Bjästa, Örnsköldsvik

Polisen kontaktas om att någon ska ha slagit sönder en ruta på en bil. Polisen åker till platsen och kontrollerar bilen, ingen gärningsman finns kvar. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:07, Örnsköldsvik

Polisen larmas till en adress med anledning av ett bråk mellan en man och en kvinna. Mannen ska ha uppträtt hotfullt mot kvinnan. En anmälan gällande olaga hot och ofredande upprättas.

00:11, Örnsköldsvik

Polisen larmas till en adress i centrala Örnsköldsvik på grund av att två män i 20-årsåldern ska ha slagits. Polisen håller förhör med den man som blivit slagen, en anmälan gällande misshandel upprättas. Ingen person ska ha behövt uppsöka sjukvård i samband med händelsen.

00:50, Granloholm, Sundsvall

Polis och räddningstjänst larmas om en brinnande bil på en parkering. Man åker till platsen. Det är oklart hur branden har uppstått, ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt gärningsman.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juli/2/02-juli-07.18-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...