Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Hultsfreds tätort i Hultsfreds kommun, Kalmar län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Härnösand, Gågata, Örnsköldsvik, Sollefteå, Brännavägen, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Västernorrland, Härnösand, Gågata, Örnsköldsvik, Sollefteå, Brännavägen, Västernorrlands län

Kl 00:00-08:00, tre personer har omhändertagits för fylleri (varav en även misstänks för ringa narkotikabrott och våldsamt motstånd).

Kl 02:01, Härnösand

En bilist stoppas för kontroll i centrum. Föraren har kört på gågata och böter utfärdas.

Kl 03:08, Örnsköldsvik

Polis beordras till en adress, där en man misstänks ha misshandlat en kvinna han har en relation med.

Mannen, som är i 35-årsåldern, grips. Han misstänks för misshandel och olaga hot. Förhör ska hållas efter att han nyktrat till. Därefter ska åklagare fatta beslut om att han ska anhållas eller inte.

Kl 05:39, Sollefteå

En singelolycka har inträffat vid länsväg 774/Brännavägen. En bilist har kört i diket. Två personer har färdats i bilen, båda förs med ambulans till sjukhus.

Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

Sammanfattning av polisens arbete i samband med Urkult, Sollefteå:

En berusad ungdom omhändertogs under lördagskvällen och skjutsades hem till vårdnadshavare. Under natten omhändertog ytterligare en person för fylleri. Vidare har alkohol direktförverkas från en tonåring (under 18 år).

Polisen bedömer att årets evenemang varit lugnt. Det har varit få våldsbrott, endast ett som kommit till polisens kännedom. Det har varit god polisiär närvaro samt bra samarbete med ordningsvakter.

Händelsekarta

Laddar karta...