Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Raholmsvägen, Ankarsvik, Sundsvall, Fridhemsgatan, Skönsmon, Helgum, Sollefteå, Ljustorp, Timrå, Sjögatan, Stenstan, Björnavägen, Örnsköldsvik, Gesällvägen, Birsta, Terminalvägen, Sörberge, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Västernorrland, ett urval av resultat från trafikkontroller i dag.

Västernorrland, Raholmsvägen, Ankarsvik, Sundsvall, Fridhemsgatan, Skönsmon, Helgum, Sollefteå, Ljustorp, Timrå, Sjögatan, Stenstan, Björnavägen, Örnsköldsvik, Gesällvägen, Birsta, Terminalvägen, Sörberge, Västernorrlands län

På Raholmsvägen i Ankarsvik, Sundsvall, utfärdades en ordningsbot (böter) på grund av fortkörning. Hastigheten uppmättes till 56 kilometer i timmen på en 40-sträcka.

På Fridhemsgatan, Skönsmon i Sundsvall, utfärdades fyra ordningsböter.

På länsväg 331 vid Helgum, Sollefteå, utfärdades en ordningsbot på grund av fortkörning.

Inga anmärkningar noterades vid en kontroll på länsväg 681 i Ljustorp, Timrå.

Cirka 40 fordon kontrollerades på Sjögatan i Stenstan, Sundsvall, och alla var utan anmärkningar.

På Björnavägen i Örnsköldsvik utfärdades sex ordningsböter.

30-35 förare kontrollerades på Gesällvägen i Birsta, Sundsvall. Det var fokus på körkort och nykterhet och samtliga som passerade kontrollen var utan anmärkningar.

På Terminalvägen, Sörberge i Timrå, kontrollerades hastighet och tre ordningsböter utfärdades. Högst uppmätta hastighet var 65 kilometer i timmen på en 50-sträcka.

Händelsekarta

Laddar karta...