Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Albyvägen, Ånge, Hästmarksvägen, Örnsköldsvik, Domsjö, Granloholmsvägen, Rosenvägen, Sundsvall, Sundsbruk, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Västernorrland, resultat från trafikkontroller i dag.

Västernorrland, Albyvägen, Ånge, Hästmarksvägen, Örnsköldsvik, Domsjö, Granloholmsvägen, Rosenvägen, Sundsvall, Sundsbruk, Västernorrlands län

På Albyvägen i Ånge utfördes en nykterhetskontroll på morgonen. Cirka 120 förare blåste i polisens sållningsinstrument och alla var utan anmärkningar.

På Hästmarksvägen i Örnsköldsvik blåste cirka 45 förare i polisens sållningsinstrument och alla var utan anmärkningar.

I Domsjö, Örnsköldsvik, utfärdades en ordningsbot till en förare på grund av att fordonsskatten var obetald och det råder körförbud för aktuellt fordon.

På Granloholmsvägen/Rosenvägen i Sundsvall kontrollerades nykterhet och hastighet. Totalt utfärdades sex ordningsböter på grund av fortkörning. Högst uppmätta hastighet var 55 kilometer i timmen på en 40-sträcka.

I Sundsbruk, Sundsvall, utfärdades en ordningsbot på grund av fortkörning. Föraren körde 133 kilometer i timmen på en 110-sträcka.