Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Stenstan, Ånge, Bjästa, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Örnsköldsvik, Stenstan, Ånge, Bjästa, Västernorrlands län

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks för ringa narkotikabrott. 

00:31 Våld mot tjänsteman, Örnsköldsvik
Polisen beordras till ett uteställe i Örnsköldsvik där en man misstänks för våld mot ordningsvakter. Polisen tar upp anmälan om våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Mannen avlägsnas från platsen. 

00:50 Sexuellt ofredande, Sundsvall
Polisen beordras till Stenstan med anledning av ett sexuellt ofredande. En man ska ha blottat sig för förbipasserande. Polisen tar upp en anmälan. 

01:54 Trafikolycka, Ånge
Under natten kontaktas polisen angående en olycka i Ånge. En person ska, av okänd anledning, ha ramlat av ett fordon. Han förs till sjukvård med ambulans, skadeläget är okänt. Polisen ska utreda olycksorsaken, anmälan upprättas. 

02:14 Misshandel, Härnösand
Polisen uppmärksammas gällande bråk mellan två personer i centrum. Anmälan om misshandel upprättas. Det finns ingen mer information om händelsen.

03:29 Brand, Örnsköldsvik
Polisen beordras till Bjästa med anledning av en brand i en papperskorg i anslutning till en fastighet. Branden kan släckas. Brandorsaken är oklar, anmälan om skadegörelse upprättas. 

Händelsekarta

Laddar karta...