Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Sollefteå, Sidensjö, Örnsköldsvik, Inre Hamnen, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 07:00 – 22:00

Sundsvall, Sollefteå, Sidensjö, Örnsköldsvik, Inre Hamnen, Västernorrlands län

Tre personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

22:10, Sundsvall

En man ska ha varit aggressiv mot en kvinna han har en relation med. Polisen åker till adressen och påträffar de inblandade. Mannen misstänks för misshandel, anmälan upprättas. Han omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

23:01, Sollefteå, Centrum

En man i 50-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern ska ha tagit sig in hos en man i 30-årsåldern. Efter det ska 50-åringen ha slagit 30-åringen. Polisen kallas till platsen. Man kan lokalisera alla inblandade. Kvinnan misstänks för grovt hemfridsbrott. 50-åringen misstänks för grovt hemfridsbrott och misshandel. Han grips. Anmälan upprättas.

23:40, Sidensjö. Örnsköldsvik

Polisen stoppar en personbil. Man misstänker att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han får följa med polisen för ytterligare undersökning. Mannen misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk.

01:48, Inre hamnen, Sundsvall

Polisen larmas om ett bråk mellan ett antal personer. När polisen kommer fram finns bara en man i 20-årsåldern kvar. Han ska ha blivit av med sin mobiltelefon i samband med händelsen. En anmälan gällande misshandel och grov stöld upprättas. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...