Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Älandsbro, Härnösands Kommun, Nordingrå, Kramfors Kommun, Hagavägen, Sundsvall, Österforse, Sollefteå Kommun, Själevad, Örnsköldsvik, Domsjö, Essviksvägen, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Västernorrland, resultat från trafikkontroller i dag.

Västernorrland, Älandsbro, Härnösands Kommun, Nordingrå, Kramfors Kommun, Hagavägen, Sundsvall, Österforse, Sollefteå Kommun, Själevad, Örnsköldsvik, Domsjö, Essviksvägen, Västernorrlands län

13:42 På E4 vid Älandsbro, Härnösands kommun, utfärdades en ordningsbot (böter) till en personbilsförare på grund av att bilen som kördes hade sommardäck i vinterväglag.

14:46 I Nordingrå, Kramfors kommun, utfärdades en ordningsbot på grund av hastighetsöverträdelse på en 30-sträcka vid en skola.

14:48 På Hagavägen i Sundsvall utfärdades två ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser.

17:09 På riksväg 87 vid Österforse, Sollefteå kommun, upprättas en anmälan på grund av att en förare inte hade säkerhetsbälte under färd.

16:58 I Själevad, Örnsköldsvik, utfärdades tre ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser.

17:05 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen i Domsjö, Örnsköldsvik.

19:07 På Essviksvägen i Essvik, Sundsvall, utfärdades en ordningsbot på grund av hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 70 kilometer i timmen på en 60-sträcka.

Under vecka 11 genomför polisen därför en nationell trafikvecka med fokus på hastighet i tätbebyggda områden.