Karta som med röd fyrkant ramar in Sörfors, Medelpad, Hälsingland, Sundsvalls Kommun, Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Uppdatering Uppdatering gällande trafikolyckan i Sörfors, Sundsvall.

Sörfors, Medelpad, Hälsingland, Sundsvalls Kommun, Sundsvall, Västernorrlands län

Fyra unga pojkar, samtliga 16 år gamla, har avlidit i samband med trafikolyckan i Sörfors utanför Sundsvall i natt. Två av dem var hemmahörande i Medelpad och två hemmahörande i Hälsingland. Anhöriga är underrättade.

Totalt färdades sex personer i bilen. Två personer vårdas på sjukhus för allvarliga skador.

Samtliga inblandade personer var under 20 år.

Polisen har upprättat en anmälan gällande vållande till annans död, vållande till kroppsskada samt vårdslöshet i trafik. Bilen är tagen i beslag.

Av hänsyn till anhöriga vill polisen i nuläget inte gå in på hur olyckan kan ha uppstått. Det är något som den fortsatta utredningen får visa.

Berörd skola i Sundsvalls kommun kommer att ha öppet mellan 16:00 och 19:00 på söndagen för elever och föräldrar. Även den lokala kyrkan kommer att ha öppet samma tid för allmänhet och andra sörjande.

Efter presskonferensen på polishuset i Sundsvall med start klockan 15:00 kommer lokalpolisområdeschef för Medelpad; Josef Wiklund att finnas tillgänglig för mediefrågor. Telefonnummer: 070-235 16 90.

Mest läst av andra