Karta som med röd fyrkant ramar in Olbergavägen, Starkgatan, Hallstahammar, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott Vinglig färd slutade med flera olyckor.

Olbergavägen, Starkgatan, Hallstahammar, Västmanlands län

Polisen får samtal från en bilist som uppmärksammat en bil som vinglar på Olbergavägen i Hallstahammar. När polisen kontrollerar fordonet och föraren uppger föraren, som är en kvinna i 40-årsåldern, att hon är trött.

Föraren, som blåser negativt i polisens kontrollinstrument, får hjälp att parkera fordonet vid hemadressen och hon berättar att hon ska gå och lägga sig.

En halvtimme senare får polisen ytterligare samtal, denna gång från en annan bilist, som ligger bakom en bil som ska ha kört sönder vägräcken, på fel sida vägen och på en cykelväg. Det visar sig vara samma bil som tidigare. Under samtalets gång tar färden slut sedan bilen kört in i en refug på Starkgatan och blivit okörbar.

En anmälan om vårdslöshet i trafik och drograttfylleri kommer att upprättas och föraren blir medtagen för en kroppsbesiktning.

Mest läst av andra