Karta som med röd fyrkant ramar in Järntorget, Chalmers, Wavrinskys Plats, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Larm om bråk vid Järntorget.

Järntorget, Chalmers, Wavrinskys Plats, Göteborg, Västra Götalands län

Polis larmas till Järntorget efter ett bråk på platsen. En misstänkt man har lämnat platsen på en spårvagn. Det tillkommer uppgifter om att mannen själv sagt att han är beväpnad. Ingen person uppges vara skadad vid brottsplatsen.

Polis följer linjen för den aktuella spårvagnen för att kunna hitta den misstänkta mannen.

Kl 18:10: Polisen har kunnat gå ombord på den aktuella spårvagnen vid Chalmers/Wavrinskys plats. Det framkommer då att den misstänka mannen lämnat vagnen på en tidigare hållplats. Polisen söker i närområdet efter den man som försvunnit.

Polis har återfunnit en man som stämmer in på signalement mm vid Linnégatan. Han försökt springa ifrån polisen men kunde säkras.

Den man som polisen hittat blir tillfälligt omhändertagen för ordningsstörning. Polisen har inte hittat något vapen, inte heller någon person som kan vara målsägande.   

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra