Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kållered, Labackavägen, Köpstad, Mölndal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Bråk på buss i Kållered.

Kållered, Labackavägen, Köpstad, Mölndal, Västra Götalands län

Samtal till polisen om att en man på en buss hotat med en kniv. Det finns inga uppgifter om att någon är skadad i samband med larmet.

Polis kallas till platsen och bussen uppges stå still vid en hållplats, möjligen Labackavägen. Senare framkommer att bussen åkt vidare och befinner sig vid Mölndals station. Den misstänkta mannen sägs ha lämnat bussen.

En hundpatrull har skickat till platsen för att söka efter den misstänkta mannen. Lite oklart var mannen lämnat bussen. Mannen kan fortfarande befinna sig i området kring Kållereds köpstad. Polis söker i området.

Mannen har speciellt utseende och klädsel och har varit aktuell tidigare under dagen i ärende där polisen sökt honom. Han är troligen känd för den lokala polisen. 

Mannen är ännu inte återfunnen/gripen.

Kl 20.11: En polispatrull uppger att de hittat/gripit den misstänka mannen, lugnt på plats.

Den gripna mannen bedöms vara i behov av vård. Polisen beslutar om att han ska överlämnas till läkare för bedömning. Troligen anmäls händelsen som olaga hot.    

  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra