Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hyggestråket, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk

Bråk vid Dalaberg.

Hyggestråket, Uddevalla, Västra Götalands län

Polis har larmats till Hyggestråket där det ska ha samlats ca 100 personer som bråkar, oklart vad det hela handlar om, ännu inga uppgifter om personskador.

Polisen skickar flera enheter till platsen. En ambulans åker med till platsen även om det för närvarande inte finns någon uppgift om personskador.

En person ska ha omhändertagits tillfälligt/avlägsnas från platsen. Anledningen är ännu inte känd, troligen ordningsstörning.

Kl 19.32: Rapport från platsen att läget ska ha lugnat ner sig något, gruppen verkar skingra sig. Ambulansen lämnar platsen.  

Kl 20.00: Polisen kvar på platsen. Inget större bråk för tillfället. Polisen känner dock att man inte kan lämna platsen, risken allt för stor att bråket tar fart igen.

Kl 20.30: Läget i området betecknas som lugnt för tillfället. Polis fotpatrullerar området i trygghetskapande syfte.

Kl 21.30: Fortsatt lugnt i området.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...