Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lilla Edet, Lödöse, Partillevägen, Öjersjö, Sahlgrenska Sjukhuset, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Lilla Edet, Lödöse, Partillevägen, Öjersjö, Sahlgrenska Sjukhuset, Uddevalla, Västra Götalands län

00.01 Lilla Edet, brand
Polis ,och räddningstjänst larmas till Fornäng, Lödöse med anledning av en brand i ett källarförråd. Det blir en kraftig rökutveckling som sprider sig i trapphuset. Räddningstjänsten släcker branden och påbörjar därefter vädring. Alla i huset utryms och det är inga fysiska skador på någon. Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand. Källarförrådet spärras av  i avvaktan på teknisk undersökning. Samtliga i huset kan komma tillbaka till sina lägenheter vid 04.00-tiden. 

00.27 Partille, trafikolycka
På Partillevägen vid Öjersjö är det en manlig bilist som uppger att han väjer för ett rådjur och kör av vägen in i en bergvägg. Han körs till Sahlgrenska sjukhuset med allvarliga skador, ej livshotande. Ingen misstanke om brott.

05.58 Uddevalla, trafikolycka
På länsväg 161 vid Bokenäs är det en man som kör av vägen ner i diket med sin bil. Dessbättre inga personskador. Han uppger själv att han mobilsurfat under färd. Olyckan kommer att utredas som misstänkt vårdslöshet i trafik. 

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/oktober/5/05-oktober-06.00-sammanfattning-natt-vastra-gotalands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...