Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hisingen, Färgfabriksgatan, Kvillebäcken, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand

Brand i restaurang på Hisingen

Hisingen, Färgfabriksgatan, Kvillebäcken, Göteborg, Västra Götalands län

Räddningstjänst kallas till en restaurang på Färgfabriksgatan i Kvillebäcken. Kraftig rökutveckling från reastaurangen var ingångsvärdet som polispatrull såg. Restaurangen har evakuerats och enligt initiala uppgifter har ingen person skadats i samband med händelsen. Det har varit en brand i köket som enligt initiala uppgifter är släckt. Räddningstjänsten jobbar vidare med att kontrollera om branden spridit sig i fastigheten. Polispatrull finns på plats för att bistå personal från Räddningstjänsten med avspärrningar för att underlätta arbetet på platsen.

Uppdatering kl 19.26
Enligt ny uppgift brinner det fortfarande i byggnaden.

Uppdatering kl 19.35
Branden uppges nu vara släckt. Räddningstjänsten fortsätter kontrollera byggnaden så att det inte spridit sig vidare i byggnadskonstruktionen.

Uppdatering kl 20.00
Branden började i en kolgrill och spred sig i fläkten. Räddningstjänsten beräknas vara klar inom kort och polisens avspärrningar kommer att hävas. Ännu oklart om det finns någon brottsmisstanke.

Händelsekarta

Laddar karta...