Karta som med röd fyrkant ramar in Askim, Angered, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Larm om knivskadad person i Askim.

Askim, Angered, Göteborg, Västra Götalands län

Polisen får in uppgifter om att en man ska befinna sig vid en förskola i Askim, mannen ska möjligen ha någon typ av knivskada. Det framkommer även att själva brottet inte ska ha inträffat på denna plats. 

Kl 09.20: Polis på plats. Mannen påträffas och han har en lindrig skada på en hand. Ambulans tillkallas. Det framkommer även att den skadade ska ha förhindrat ytterligare en misshandel och då blivit skadad. Polisen samlar uppgifter för anmälan och kontrollerar uppgifterna. 

Polisens arbete leder fram till att man kan koppla samman denna händelse med en tidigare händelse i Angered. Där har ett bråk ägt rum mellan en man och en kvinna och troligen så har den nu skadade varit på platsen och ska ha blivit knivskuren. 

I samband med detta uppdagas även en stöld av en dator som hänger samman med knivdådet. Tre personer grips, en misstänks för grov misshandel och två misstänkta för stöld.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra