Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kyrkogatan, Töreboda, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov

Man knivskuren i lägenhet, gripna misstänkta även för rån på Systembolaget.

Kyrkogatan, Töreboda, Västra Götalands län

Polis skickas till en lägenhet i centrala Töreboda, varifrån en man ringt och uppgett att han blivit knivskuren i en arm. Detta ska enligt mannen ha skett i en grannlägenhet. Polispatrull anträffar tre personer i den aktuella lägenheten, samt en väska med alkohol som misstänks komma från ett rån i motvärnsfall som tidigare på kvällen skett på Systembolaget på Kyrkogatan.

Överfallslarm inkom från Systembolaget efter att en kvinna tillgripit flaskor från butiken, varefter en man slagit till en av personalen på armen med en flaska. Detta i samband med att man försökt att hindra kvinnan från att lämna butiken.

Två av de personer, en man och en kvinna, som polis nu anträffar i lägenheten grips som misstänkta för rån i motvärnsfall samt för knivskärningen. Den knivskurne mannen tillses av ambulans men behöver inte föras med för fortsatt vård.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.