Karta som visar ungefär var händelsen Rån: Möjlig knivmisshandel vid resecentrum i Borås enligt SOS. Händelsen troligen rån. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Möjlig knivmisshandel vid resecentrum i Borås enligt SOS. Händelsen troligen rån.

Resecentrum, Sven Eriksonsplatsen, Borås, Västra Götalands län

En person ringer SOS/polisen och uppger att en skadad men befinner sig på resecentrum vid Sven Eriksonsplatsen. Den skadade uppges ha blivit sparkad och möjligen knivskuren. Han uppges ha skärskador i ansiktet och på händerna. Händelsen ska ha inträffat för ca 30 minuter sedan. Gärningsmännen som ska ha varit maskerade har lämnat platsen. Uppgifterna är dock väldigt osäkra/svävande. 

Polis och ambulans larmas till platsen. 

Kl 19.00: Polis på plats. Polisen finner en skadad ung man. Han har några skärsår på en hand och någon mindre skada i ansiktet, inga livshotande skador. Polisen försöker få fram uppgifter kring händelsen. Inga gärningsmän utpekade. Det framkommer på plats att den skadade blivit utsatt för ett rån. Oklara omständigheter. Oklart vad som tillgripits. Polisen upprättar anmälan/förhör. Inga uppgifter om att den skadade avförts till sjukhus.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra