Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Ryamotet, Härryda, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån, försök Två personer misstänkta för försök till grov misshandel, försök till grovt rån samt grov vårdslöshet i trafik

Ryamotet, Härryda, Västra Götalands län

En personbil prejades av vägen vid Ryamotet på riksväg 27. Ur bilen som prejade steg två män ur och försökte under hot tvinga till sig pengar från två kvinnor i bilen som prejats av vägen. Därefter satte sig de två gärningspersonerna åter i sitt fordon och försvann från platsen.

En stor polisinsats inleddes där vi sökte efter de misstänkta personerna. Efter ett framgångsrikt spaningsarbete lyckades vi lokalisera en lägenhet i Kungälvsområdet som var intressant för utredningen. I aktuell lägenhet kunde två personer, två män i 20-årsåldern, hämtas till förhör. Männen misstänks för försök till grov misshandel, försök till grovt rån samt grov vårdslöshet i trafik.

Eventuella kopplingar mellan målsägarna och de misstänkta personerna är något som vi kommer att utreda vidare. Detsamma gäller motivbilden.

Ingen person skadades i samband med händelsen.

Uppdatering klockan 16:23
De två männen i 20-årsåldern som hämtades in till förhör är numera anhållna. Ärendet leds därmed av åklagare.

Mest läst av andra