Karta som med röd fyrkant ramar in Majvallen, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån En kille har blivit rånad på sin jacka, plånbok m.m.

Majvallen, Göteborg, Västra Götalands län

Anmälaren som är 16 år har tillsammans med sin kompis blivit rånade vid hållplatsen Hagen som ligger på Torgny Segerstedsgatan. Det var två okända killar som hotade dem att de skulle bli skjutna om de inte lämnade ifrån sig sina tillhörigheter i form av telefoner, blå dunjacka m.m.

Rånarna hoppade sedan på en spårvagn in mot stan och polis larmades till platsen. En patrull kontrollerar två killar vid Majvallen kort därefter som stämde väl in på det signalement som man gått ut med. En av killarna hade på sig en blå dunjacka som man kunde hitta anmälarens plånbok med tillhörande ID-kort i. En av de misstänkta är 14 år varför denne kördes hem till sin mor. Man tog även en kniv i beslag från 14 åringen som han hade på sig vid tillfället. Den andra rånaren som är 18 år grips och får följa med till stationen för vidare utredning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra