Karta som med röd fyrkant ramar in Skaraborgsgatan, Skara, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån övrigt Rån (motvärnsfallet) i butik vid Domprostegården.

Skaraborgsgatan, Skara, Västra Götalands län

Personal ingriper mot en man som stjäl inne på en matvarubutik vid Skaraborgsgatan. När personalen ingriper så slår den misstänkte till en eller flera i personalen och springer från platsen. Kvar på plats finns en kvinna som var i sällskap med den misstänkte.

Personalen följer den misstänkte mannen och larmar polis.  Mannen kastar i från sig en väska som möjligen innehåller stöldgods, väskan omhändertas av personal från butiken. Även väktare larmas till platsen. Strax därefter kommer det in uppgifter om bråk utanför butiken, väktare ingriper. Någon har blivit slagen.  

21.30 En man i 30-årsåldern grips misstänkt för rån och en kvinna i 25-årsåldern tas med för provtagning misstänkt för eget bruk av narkotika.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra