Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Gamla Stadens Torg, Tidaholm, Västra Drottningvägen, Uddevalla, Myråsvägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Lidköping, Gamla Stadens Torg, Tidaholm, Västra Drottningvägen, Uddevalla, Myråsvägen, Västra Götalands län

00.12 Lidköping, misshandel
En man i 40-årsåldern ringer polisen och uppger att han blivit misshandlad på ett hotell vid Gamla Stadens Torg. En annan man ska ha slagit honom tre gånger i huvudet och sen lämnat platsen. Mannen är okänd för målsägaren. Inga större skador men en anmälan om misshandel upprättas. Ingen misstänkt i nuläget.

02.46 Tidaholm, inbrott
På Västra Drottningvägen går larmet från en klockbutik efter att någon krossat ett skyltfönster och tagit sig in. Vittnen såg två personer som var på platsen vid inbrottet och som sen sprang därifrån. Det är oklart vad och hur mycket som är stulet. Polisen har sökt i området med bland annat hund men ingen är ännu gripen.

03.26 Uddevalla, bilbrand
En bil har börjat brinna på en parkering på Myråsvägen. Räddningstjänst och polis på plats. Bilen var helt övertänd och ytterligare två bilar som stod parkerade intill fick brandskador. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...