Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Vejlegatan, Älvängen, Skogsgläntan, Ytterby, Citygross, Kungälv, Göteborg, Stjärnbildsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesmän är Peter Adlersson och Thomas Fuxborg. I kväll kommer Tommy Nyman och Stefan Gustafsson.

Borås, Vejlegatan, Älvängen, Skogsgläntan, Ytterby, Citygross, Kungälv, Göteborg, Stjärnbildsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län

23.16 Borås, narkotikabrott

På Vejlegatan kontrolleras två personer av polisen. Det är två män i 35-årsåldern och båda misstänks vara påverkade av narkotika. De tas med för provtagning och rapporteras för ringa narkotikabrott.

01.24 Älvängen, stöld

På Skogsgläntan ser ett vittne hur två män kommer till platsen i en vit skåpbil. De tar sig in i ett nybyggt hus och bär ut vitvaror. De lämnar sen och polisen söker efter männen utan resultat.

02.08 Ytterby, inbrott

Flera larm löser ut på Citygross. Väktare är snabbt på plats och möter en bil som lämnar platsen i hög fart i riktning mot Kungälv. Man har sågat upp ett jalusi i förbutiken för att komma åt tobak- Det är i nuläget oklart hur mycket man fick med sig. Ingen gripen.

03.07 Göteborg, bilbrand

På Stjärnbildsgatan har en bil börjat brinna. Räddningstjänst och polis till platsen. Ägaren underrättas och polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra