Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Göteborg, Sahlgrenska Sjukhuset, Åmål, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. Dagens presstalesman är Thomas fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustafsson samt Christer Fuxborg.

Uddevalla, Göteborg, Sahlgrenska Sjukhuset, Åmål, Västra Götaland, Västra Götalands län

21.25 Uddevalla, skadegörelse och försök till våld mot tjänsteman
Polis åker till dalaberg med anledning av ett bråk och när de åker från platsen är det någon/några som kastar sten mot polisbilen. En sten krossar sidorutan på en privatbilist och föraren får glassplitter över sig men klarar sig utan skador. Polispatrullen klarar sig utan skador. 

23.30 Göteborg, grov misshandel
Vid Dagiset på Nedre Kvarbergsgatan blir en man i 40-årsåldern knivskuren av en okänd man. Den skadade är talbar och körs till Sahlgrenska sjukhuset för vård. Gärningsmannen söks i området utan resultat.

00.21 Åmål, försvunnen person
En kvinna hör av sig och uppger att hennes man född 1938 åkte ut på sjön Stora Kilane vid Åminskog  vid 14-tiden för att fiska och har inte kommit tillbaka. Polishelikopter flyger upp för att leta efter mannen tillsammans med en polispatrull. Mannen anträffas och det visar sig att han ramlat i båten och fått en skallskada. Han flygs med polishelikoptern till NÄL.

01.57 Uddevalla, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst får larm till Lillbräckegatan i Dalaberg med anledning av att det brinner vid Dagiset. Det visar sig att någon tänt eld på några sopkärl som stått vid dagiset. Stor spridningsrisk förelåg och räddningstjänsten släckte.

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra