Karta som med röd fyrkant ramar in Orust, Svanesund, Göteborg, Brunnsparken, Enekullegatan, Stenungsund, Lidköping, Tallskogsvägen, Lilla Edet, Tunge, Torp, Uddevalla, Jarlsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon!! Det har varit en lugn kväll/ natt i regionen. Nedan kommer ett urval från de få ärenden som varit. Dagens presstalesman är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Jenny Widén samt Peter Adlersson.

Orust, Svanesund, Göteborg, Brunnsparken, Enekullegatan, Stenungsund, Lidköping, Tallskogsvägen, Lilla Edet, Tunge, Torp, Uddevalla, Jarlsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.02 Orust, brott mot vapenlagen.

En stillastående bil kontrolleras i Svanesund. Man hittar en kniv, lite ammunition samt misstänkt narkotika varför detta tas i beslag, en anmälan skrivs.

 

22.08 Göteborg, narkotikabrott.

Ett vittne ser hur en person köper misstänkt narkotika i Brunnsparken och ringer polis. Patrullen träffar på personen och tar den misstänkta narkotikan i beslag, en anmälan skrivs.

 

22.35 Göteborg, narkotikabrott.

Några personer kontrolleras som befinner sig invid en anmäld stulen bil på Enekullegatan. Man kan inte binda dem till den stulna bilen men en av de kontrollerade personerna påvisar tecken på drogpåverkan varför denne får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

 

00.41 Stenungsund, drograttfylleri.

En bilist kontrolleras och denne påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

 

01.30 Lidköping, inbrottsstöld.

Vittne ser hur flera personer försöker ta sig in på en vårdcentral på Tallskogsvägen varför polis larmas till platsen. Patrullen träffar på den bil som tjuvarna har kommit i och parkerar in denna så att man inte kan lämna platsen i fordonet. Efter lite spaningsarbete så kan man träffa på tre personer som grips. Samtliga får följa med för vidare utredning, en anmälan skrivs.

 

01.42 Lilla Edet, narkotikabrott m.m.

En stillastående bil kontrolleras på Tunge Torp och där påvisar en av personerna tecken på drogpåverkan varför denne får följa med för provtagning. I bilen påträffas ett par registreringsskyltar som är anmäld stulna, dessa tas i beslag.

 

02.34 Uddevalla, bilbrand.

En bil brinner på en parkeringsplats på Jarlsgatan varför räddningstjänst samt polis larmas fram till platsen. Branden släcks omgående och den har inte spridit sig till andra bilar. Patrullen skriver anmälan.

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra