Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Skälltorp, Selma Lagerlöfs Torg, Lerum, Höjdenvägen, Baron, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon. Det har varit en väldigt lugn polisär natt i regionen enligt vakthavande befälet. Dagens presstalespersoner är Hans Lippens till kvällen tjänstgör Tommy Nyman och Stefan Gustafsson

Göteborg, Skälltorp, Selma Lagerlöfs Torg, Lerum, Höjdenvägen, Baron, Västra Götaland, Västra Götalands län

171001 kl 20:54. Göteborg, bilbrand.
I skälltorp är det två ungdomar på moped som åker fram till två bilar och kastar någonting på dom så att dom börjar brinna. Därefter försvinner de direkt från platsen  i riktning mot Selma Lagerlöfs torg och Hemköps butiken.
Polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand. Ägarna kontaktades och räddningstjänsten släcker på plats. Ingen är gripen.
Polisen är tacksam för tips i ärendet. Ring 114 14 om Ni har sett någonting.

Kl 20:55. Lerum. Person rån
Polisen larmas till Lerum vid Höjdenvägen där två yngre killar har blivit rånade av två för dem okända personer.  De hotades med en kniv och själva personrånet inträffade på Baron Oxenstjärnas väg i Lerum.
Målsägande blev av med sin mobiltelefoner samt plånbok. Rånarna sprang därefter till fots bort från platsen ned mot en rondell. Båda målsägande är chockade men inte fysiskt skadade.
Båda gärningsmännen var mörkt klädda och en av dem hade skägg med svarta idrottsbyxor. Polisen har sökt i området med patruller samt  med hundpatrull. Ingen är gripen. Anmälan om personrån i två fall. 


 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra