Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsportsplatsen, Svenneby, Reningsverk, Sexdrega, Källsby, Kungälvsmotet, Rävebergsvägen, Agnesberg, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg samt Jenny Widén.

Kungsportsplatsen, Svenneby, Reningsverk, Sexdrega, Källsby, Kungälvsmotet, Rävebergsvägen, Agnesberg, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.32 Misshandel, Göteborg
Larm om ett större bråk vid Kungsportsplatsen. Ett 20-tal personer uppges slåss med flaskor m.m. När polis kommer till platsen anträffas inga skadade och där är ingen som vill göra någon anmälan.

22.04 Misshandel, Stenungsund
På en campingplats i Tollenäs uppges en man ha blivit knivskuren. Mannen vill inte följa med ambulansen, skador oklart. En förundersökning gällande grov misshandel har inletts. Omständigheterna är för närvarande oklara. Ingen gripen.

23.37 Trafikolycka, Tanum
På länsväg 900 i Svenneby har en personbil kolliderat med en älg. Olyckan har skett i vid avfarten till Amdal. Inga personskador. Älgen sprang till skogs och jägare kallas till platsen.

01.49 Stöld, Borås
Larm om inbrott på ett reningsverk i Sexdrega. Två personer grips i närheten av platsen. För närvarande är det oklart vad som stulits.

02.10 Brand, Stenungsund
Larm om en villabrand i Källsby. Enligt de initiala uppgifterna är det blixten som slagit ner i huset. Inga personskador.

04.43 Rattfylleri, Kungälv
På E6 vid Kungälvsmotet stoppas en personbil som kört vingligt i norrgående riktning. En framdäcket är borta och bilen körs på fälgen. Föraren som somnar när han uppmanas blåsa i polisens sållningsinstrumentet förs till sjukhus för kontroll. Mannen misstänks för rattfylleri och hans körkort omhändertas.

05.48 Rattfylleri, Göteborg
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Rävebergsvägen i Agnesberg misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra