Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Anna Göransson.

Göteborg, Långedragsvägen, Brunnsparken, Vasaplatsen, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.29 Göteborg, trafikbrott.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Långedragsvägen. Föraren saknar körkort, visar tecken på drogpåverkan och i samband med kontrollen hittar man även en kniv som tas i beslag. Då mannen tidigare har varit rapporterad för samma sak tar man även bilen i beslag enligt Trafikbrottslagen.

02.03 Göteborg, personrån.
En man i 55 års åldern blir nedslagen och rånad på sin mobiltelefon i Brunnsparken varför polis och ambulans larmas till platsen. Mannen ligger på marken när patrullen kommer fram och han berättar att rånaren sprang i riktning mot Centralstationen. Man söker av i närområdet men utan resultat. Ambulansen tar med sig mannen till sjukhus för att plåstra om sin skadade läpp.

02.47 Göteborg, skadegörelse.
Vittnen hör av sig om en aggressiv man intill Vasaplatsen varför polis larmas dit. Han har även slitit ner något föremål som satt fast på en vägg och sparkat på detta. Mannen omhändertas och får sova ruset av sig på stationen. Mannen kan även misstänkas för narkotikabrott eget bruk.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra