Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Thomas Fuxborg.

Gullspång, Gunnarstorp, Borås, Torestorp, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.34 Gullspång, trafikolycka
På länsväg 200 i Gunnarstorp har två bilar kolliderat. Båda bilarna måste bärgas från platsen. Inga uppgifter om personskador. Föraren av den ena bilen, en man i 45-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och tas med för provtagning.

02.52 Borås, inbrott
Larm om inbrott på Almåsgrillen. Patrull på väg fram möter en moped i full fart på väg från brottsplatsen. Patrullen kör efter och strax därefter kör mopeden omkull och två killar springer från platsen. Mopeden, en hjälm samt en påse med stöldgods tas i beslag. Man söker efter de två som sprang från mopeden med bl a en polishund. Efter en stund hittas den ena killen i en trädgård gömd under en studsmatta. Efter en liten stund hittas även den andra killen och båda grips.

04.24 Mark, inbrott
I Torestorp har det varit inbrott i en möbelaffär. Någon har brutit upp ett fönster och tagit sig in. Vittnen ringer polisen om att minst en person efter inbrottet hoppat in i en bil och kört från platsen. Efter ett tag träffar polisen på bilen och en kvinna i 45-årsåldern är förare. Hon grips misstänkt för inbrott och bilen tas i beslag då det finns misstänkt stöldgods i den.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra