Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Göteborg, Annedal, Linnéplatsen, Alingsås, Bälinge, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.59 Göteborg, rattfylleri m.m.
I Annedal stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för rattfylleri och tas med för provtagning. Han saknar även körkort och i bilen anträffas en mindre mängd narkotika och därför rapporteras han även för grov olovlig körning samt innehav av narkotika.

01.05 Göteborg, rån
Vid hållplats Linnéplatsen har två män blivit rånade på plånbok och mobiler. De har blivit hotade med kniv och sprejade i ansiktet med något av två mörkklädda män i 20-årsåldern. Polisen har sökt i området med bl a helikopter och hund men ingen har ännu gripits. De rånade männen kontrollerades av ambulanspersonal på plats men behövde inte åka med till sjukhuset.

02.10 Alingsås, inbrott
Vid en byggarbetsplats i Bälinge ser vaktbolaget i kameror hur två personer rör sig inne på området. De har ficklampor och syns när de är inne i en byggnad. Väktare och polis åker till platsen och söker efter personerna men ingen är kvar på platsen. Det är oklart vad som stulits men en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra