Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

Trollhättan, Göteborg, Eriksbo Östergärde, Barnhusgatan, Transportgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.42 Trollhättan, skadegörelse genom brand.
Två personer ses lämna Tessinggatan efter att de satt eld på bilar i området. Vittne ser att de bar på en dunk av något slag i samband med att de sprang från platsen. De ses springa i riktning mot bron vid järnvägsspåren men ingen patrull hittade på några som kan sättas i samband med branden. Räddningstjänst släcker och patrullen skriver en anmälan då två bilar har skadats.

23.13 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis larmas till Eriksbo Östergärde där någon sett hur en bil satts i brand. Branden släcks och det visar sig vara en bil som brunnit, ingen gripen.

02.34 Göteborg, drograttfylleri m.m.
En man kontrolleras efter att han kört bil och parkerat denna på Barnhusgatan. Visar sig att mannen visar tecken på drogpåverkan samt brott mot narkotikabrott genom innehav. Då detta har hänt tidigare kan även bilen tas i beslag enligt Trafikbrottslagen.

02.52 Göteborg, inbrottsstöld.
Tre män kan gripas efter att de setts inne på ett inhägnat område bärandes på bensindunkar. Började med att ett vaktbolag fick in kameralarm från objektet på Transportgatan där tre personer setts röra sig. Man hittade även ett hål i ett staket där de troligen har tagit sig in via. Samtliga tre får följa med för fortsatt utredning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra