Karta som med röd fyrkant ramar in Horred, Topasgatan, Lindome, Rönnäng, Norra Hamngatan, Kungsparken, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Horred, Topasgatan, Lindome, Rönnäng, Norra Hamngatan, Kungsparken, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.48 Trafikolycka, Mark
På riksväg 41 i Horred har en personbil voltat. Föraren uppger att han väjt för ett rådjur. Personskador oklart.

22.48 Misshandel, Göteborg
På Topasgatan anträffas en misshandlad pojke i 15-årsåldern. Han ska ha blivit misshandlad och sparkad av en grupp ungdomar som inte är kvar på platsen. Pojken förs till sjukhus med ambulans, skador oklart. Polis kontrollerar några personer i området, i nuläget är ingen gripen.

00.13 Misshandel, Mölndal
Larm om att ett flertal ungdomar bråkar utanför en bostad i Lindome. Det har varit fest och personerna befinner sig nu på gatan. En person som fått en flaska i huvudet körs till sjukhus av polis. Ytterligare en person ska ha blivit slagen i ansiktet. Omständigheterna är för närvarande oklara.

00.55 Bråk, Tjörn
Larm om en bråk på en fest på en bygdegård i Rönnäng och polis samt ambulans kallas till platsen. Oklara omständigheter. En man förs till sjukhus med ambulans, skador oklart. En man grips.

02.15 Misshandel, Uddevalla
På Norra Hamngatan anträffas en skadad man. Mannen uppges ha blivit misshandlad och sparkad och förs till sjukhus med ambulans. Omständigheterna är för närvarnade oklara. En anmälan om grov misshandel upprättas.  

02.18 Olaga hot, Svenljunga
Polis larmas till Ljungforsavägen där en man som verkar påverkad springer runt med svärdliknande föremål och är hotfull. Mannen grips misstänkt för olaga hot. Uppdatering: Det har ännu inte anträffats något svärd.

02.50 Misshandel, Skövde
Vid Helenius gata/Ännagatan anträffas en skadad man. Han ska ha blivit misshandlad och sparkad. Gärningsmännen är inte kvar på platsen. Mannen förs till sjukhus med ambulans, skador oklart.

03.33 Rån, Göteborg
Polis larmas till Kungsparken med anledning av ett person blivit rånad på sin mobiltelefon och halskedja. På plats visar det sig att det är fyra personer som under en kortare tid blivit rånade i samma område. Det finns inga uppgifter om personskador. Polis söker i området, i nuläget är ingen gripen.  Uppdatering/rättelse: Två gärningsmän kommer fram till fyra personer i Kungsparken och rycker av en halskedja. När de fyra försöker ta tillbaka godset uppstår bråk. D.v.s. ett råntillfälle med flera målsägande.

06.19 Skadegörelse, Vårgårda
Någon har krossat tre ytterrutor på polisstationen i Vårgårda och i centrum upptäcks fler krossade rutor, bl.a. på en restaung och vid järnväg/busstationen. En man grips misstänks för grov skadegörelse. Uppdatering: Den misstänkte mannen som är i 20-årsåldern har anhållits av åklagare.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra