Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Kvillebäcken, Järntorget, Boråsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Anna Göransson.

Göteborg, Kvillebäcken, Järntorget, Boråsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.54 Göteborg, misshandel och olaga hot
I Kvillebäcken blir en man påhoppad och slagen av två för honom okända män, en av männen knuffar honom över ett staket. Polis spanar i området och kan identifiera två personer som kan misstänkas för brott, de omhändertas för fylleri för att senare höras. En anmälan skrivs, inga uppgifter finns om personskador. 

01.48 Göteborg, narkotikabrott
Personal på Burger King Järntorget blir hotad av en påverkad man och ringer polis. Övervakningsfilm finns tillgänglig för polis. De två personerna kan identifieras och säkras, en fortfarande på restaurangen och en i närområdet. Båda män omhändertas och tas med för provtagning. En av männen är dessutom efterlyst.

03.46 Göteborg, stöld genom inbrott
Via kamera kan två personer med luva över huvudena ses inne på ett solarium på Boråsvägen. Polispatrull tar sig in i lokalen med hjälp av ägaren som låser upp. I lokalen hittas en man och en kvinna, paret har en falskskyltad bil. Mannen och kvinna grips , i nuläget oklart vad som stulits.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra