Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Tuve, Borås, Våglängdsgatan, Första Långgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Töreboda, Älgarås, Skövde, Galileis Gata, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och ikväll kommer Ulla Brehm.

Göteborg, Tuve, Borås, Våglängdsgatan, Första Långgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Töreboda, Älgarås, Skövde, Galileis Gata, Västra Götalands län

22.57 Göteborg, rattfylleri
Tips rings in till polisen om en bilist som kör mycket vingligt i Tuve. Vid kontroll av bilen blåser en kvinna i 45-årsåldern positivt i polisens sållningsinstrument. Hon tas med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri.

23.27 Borås, drograttfylleri
På Våglängdsgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri.

01.14 Göteborg, grov misshandel
På Första Långgatan träffar polisen på två män i 20-årsåldern som blivit misshandlade. De uppger att en ensam gärningsman slagit dem i huvudet med en batong. Ambulans tillkallas och båda förs till Sahlgrenska sjukhuset för vård. Polisen skriver anmälan om grov misshandel. Ingen gripen.

02.56 Töreboda, grov misshandel
I en bostad i Älgarås har en man efter bråk blivit skuren med en kniv eller annat vasst föremål vid ena örat. Omständigheterna på plats är något oklara men en man i 20-årsåldern grips och förs till polisstationen för vidare utredning. Den skadade mannen förs till sjukhus i Skövde och ska inte ha några livshotande skador. Brottsplatsen avspärrad för en teknisk undersökning.

04.11 Göteborg, rån
På Galileis gata har en man i 30-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. En ensam man har slagit till honom på läppen så att han börjat blöda och sen tagit mobiltelefonen. Han försvann sen från platsen. Den rånade mannen behövde inte sjukhusvård. Anmälan om personrån.

Mest läst av andra