Karta som med röd fyrkant ramar in Järntorget, Göteborg, Brunnsparken, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr (8- 16)

Järntorget, Göteborg, Brunnsparken, Västra Götalands län

En del fylleri och bråk summerar natten till lördag.

Kl 02:13 Järntorget, rån

En person anmäler att han har blivit rånad av en förare av en svarttaxi. Han uppger att han har blivit hotad med kniv och avtvingad pengar och kontokort. En anmälan upprättad. Ingen gripen.

03:45 Göteborg, grov kvinnofridskränkning

En anmälare ringer in och anmäler att hen har bevittnat en misshandel på ett hotell. Anmälare uppger att en man har slagit en kvinna i ansiktet. En patrull åker dit och lokaliserar mannen. Han grips misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

05:14 Göteborg,  stöld

En patrull påträffar en peson som har blivit utsatt för ett rån vid Brunnsparken. Han ska ha blivit av med sin telefon. Flera gärningsmän ska ha varit inblandade, varav en har lämnat platsen på cykel. En person grips senare misstänkt för grov stöld.

Uppdatering: Personen ska inte ha blivit hotad och därför rubricerat som grov stöld. Han blev bestulen på telefon och bankkort i samband med att han pratat med två personer. Inga uppgifter om skador.

Mest läst av andra