Karta som med röd fyrkant ramar in Tredje Långgatan, Göteborg, Kyrkerör, Falköping, Fredriksdalsgatan, Krokslätt, Älvsborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon!Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

Tredje Långgatan, Göteborg, Kyrkerör, Falköping, Fredriksdalsgatan, Krokslätt, Älvsborg, Västra Götalands län

22.35 Rån, Tredje Långgatan, Göteborg. En man frågar en kvinna om vägen till Centralstationen, och rycker i samband med det av kvinnans guldhalsband. Han springer därefter från platsen. Polis skickas till platsen, och en anmälan om rån skrivs. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

23.04 Grov misshandel, Kyrkerör, Falköping. Polis skickas till platsen efter samtal om pågående bråk med flera inblandade utomhus. En man uppges ligga på marken. När polis anländer anträffas mannen, som då är blodig i ansiktet. Ambulans skickas, och mannen förs med ambulans till sjukhus. Ytterligare en man har blivit misshandlad, och även han förs med ambulans till sjukhus. Anmälan om grov misshandel skrivs. Det finns ingen misstänkt.

01.59 Rån, Fredriksdalsgatan, Krokslätt. Polis skickas till platsen där tre män grips som misstänkta för rån av mobiler. Två män ska vara målsägare. De tre gripna tas med för provtagning misstänkta för narkotikabrott genom eget bruk, samt även misstänkta för rån.

Misshandel, relation, Polisområde Älvsborg. Polis skickas till en bostad där en kvinna blivit misshandlad av en man hon har en relation med. Mannen grips som misstänkt för misshandel, och polispatrull kör kvinnan till sjukvård för kontroll.

Mest läst av andra