Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Trollhättan, Mellanvägen, Kungälv, Gärdhemsvägen, Västra Götalands län

22.28 Trollhättan, olaga intrång samt narkotikabrott.
En person kan gripas inne på ett inhägnat område på Mellanvägen. Mannen som är i 45 års åldern får åka med för förhör samt för provtagning då han påvisar tecken på drogpåverkan. Oklart vad han hade för ärende inne på området då han blev påkommen i ett tidigt skede.

23.46 Kungälv, misshandel – kvinnofrid.
En kvinna blir utsatt för misshandel samt olaga hot i hemmet av sin man. Patrull till platsen som griper mannen och han får följa med för vidare förhör. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukhus.

02.37 Trollhättan, allmänfarlig vårdslöshet.
Räddningstjänst, ambulans samt polis beger sig till Gärdhemsvägen då en lägenhet på platsen är rökfylld. Visar sig vara en så kallad ”torrkokning” som förut sakat att lägenheten rökfyllts. En man påträffas i lägenheten som personal hjälps åt med att lyfta ut. Mannen är påverkad och får därför följa med för att sova ruset av sig. Han kan även misstänkas för narkotikabrott, eget bruk. Behövde ej uppsöka sjukhus.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Brand i soprum, Broby.

Östra göinge, Skåne län

Larm inkommer om en brand i ett soprum på Västra Järnvägsgatan. Polis och räddningstjänst kör till p...