Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Vadsbovägen, Lerum, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Inga större händelser i länet under kvällen/natten enligt RLC.

Skövde, Vadsbovägen, Lerum, Västra götalands län, Västra Götalands län

Kl 03.14 Skövde, trafikolycka
En personbil kör av okänd anledning rakt igenom rondellen vid Vadsbovägen, tre personer i bilen. Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till platsen. När polisen kommer till platsen finner man bilen och de tre som färdats i bilen. Inga har allvarliga skador, ej behov av sjukhusvård. Polisen upprättar trafikmåslanteckning, ingen misstanke om brott.

Kl 04.24, Lerum, en gripen vid inbrott i bil
En polispatrull ser hur en man tar sig in i en bil vid E20, Kastenhovsmotet. Mannen tar ut gods från bilen och polispatrullen kan gripa mannen på bar gärning.  

I övrigt stökigt och mycket berusning i länet som då även ofta leder fram till olika typar av bl a misshandel/tillgreppsbrott. Dock inga allvarliga händelser.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra